​Varmepumper

Til supplerende opvarmning af din bolig kan Moderne VVS ApS være behjælpelig med opsætning af en varmepumpe.

Varmepumper har i dag en effektfaktor over 4, hvilket vil sige, at varmepumpen leverer mere end 4 gange så meget energi, som den forbruger. En varmepumpe er billig i drift, den er miljøvenlig, og den giver en behagelig varme. Derfor er en varmepumpe en virkelig god investering.

Punkt1

​Moderne VVS ApS er fast montør af varmepumper for Punkt1 i Kalundborg. Det vil derfor være os der kommer forbi når du skal have installeret varmepumper fra punkt1 i Kalundborgområdet.

Jordvarme

Investér i fremtidens varmeanlæg hvis du skal bygge nyt hus eller ønsker at udskifte dit nuværende oliefyr eller elvarme. Jordvarme er en effektiv og miljøvenlig opvarmningsmåde, der også har kontante fordele.

Vi graver en slange ned i jorden i en dybde af ca. 90 cm. Slangen er fyldt med væske, der opvarmes af jordens varme. Slangens længde varierer efter, hvor meget energi der skal trækkes ud. Jordslangen ender i en varmepumpe, der omsætter jordvarmen ved lav temperatur til varme og varmt brugsvand ved høj temperatur.

Selve varmepumpen placeres typisk i et bryggers og den kræver ingen særlig vedligeholdelse.

Anlægget er udstyret med en topmoderne elektronisk styring, der løbende måler udetemperaturen og regulerer temperaturen i varmeanlægget derefter (vejrkompensering).

Elopvarmede huse skal – i forbindelse med etablering af jordvarme – have installeret alm. radiatorer med vandcirkulation, som oliefyrede huse allerede har.

Luft-til-luft varmepumpe i sommerhuset

Med en luft-til-luft varmepumpe kan du udnytte luften udefra, og forvandle den til varme til dit sommerhus. Du kan køle boligen ned om sommeren, og luftpumpen sørger også for en konstant minimumstemperatur året rundt, og sikrer dermed et sundt fritidshus - uden fugt og kulde.

Hvis du har et sommer- eller fritidshus, så kender du alt for godt til fugt og dårlig lugt, hvis ikke du holder en konstant varme i huset året rundt. Med en luft-til-luft varmepumpe kan du holde en varm temperatur i sommer- fritidshuset året rundt – uden at det koster penge. Det betyder, at du sparer en masse penge på din elregning – faktisk helt op til 60%. Endvidere kan luft-til-luft varmepumpen også fungere som aircondition, så du kan holde en konstant temperatur i hjemmet eller køle det ned på de varme dage.

En varmepumpe er et apparat der på samme tid giver varme og suger fugt ud ved at trække varmeenergi ud af luften.

Den består af to dele: en indedel og en udedel. Indedelen placeres, hvor varmebehovet er størst, det vil typisk sige i stuen, eller køkken/alrum. Udedelen placeres udvendig på huset.

Den fungerer populært sagt som et omvendt køleskab. Kompressoren i udedelen indsamler og lagrer den varme, der naturligt findes i luften. Herefter overføres varmen til indedelen, som opvarmer luften i din bolig. Selv om der er frostgrader udenfor findes der stadig varme i udeluften, som varmepumpen kan udnytte.

Hvad så hvis man har en brændeovn?

En luft-til-luft varmepumpe fungerer fint i samspil med en brændeovn. Varmen fra brændeovnen søger mod loftet- som varme nu gør. Med luft-til-luft varmepumpen kan du få recirkuleret den varme samtidig med, at den renser luften for de partikler som brændeovnen udskiller – alt sammen til stor glæde for både dig, huset og inventaret.

En luft-til-luft varmepumpe fungerer selvfølgelig også i almindelige huse og kan varme din bolig op, såfremt du bruger elvarme. Afhængig af størrelsen på din bolig, kan flere pumper komme på tale.

I mange sommerhuse vil en varmepumpe kunne klare 100 % af varmebehovet, mens den kan klare op til 90 % af varmebehovet i helårshuse.

​Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Bliv kontakt af Moderne VVS

​Har du spørgsmål, eller ønsker om et uforpligtende tilbud er du meget velkommen til at ringe på telefon: 4011 7896 eller udfylde formularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Moderne VVS ApS

CVR: 28320639

KONTAKT OS

FIND VEJ

Mindegårdsvej 2
​4470 Svebølle

PARTNERE