​Gaskedler - Vaillant

Moderne VVS ApS er aut. Vaillant forhandler. Vi servicerer og installerer Vaillant`s gaskedelprogram, samt solvarme og jordvarme. Vi forhandler bla. følgende modeller:


ecoTEC exclusiv

Vaillants topmodel med mange features til den kræsne parcelhus-ejer – dansk klartekst i display for enkel betjening, CO-sensor for optimering af driften, stort arbejdsområde (modulation), elektronisk styret pumpe, lydisoleret kabinet, prisvindende design.

ecoTEC classic

Basis gaskedel fra Vaillant til nybyggeri og modernisering (udskiftning) i høj kvalitet – rustfri varmeveksler, energisparende pumpe, lydisoleret kabinet og flot design.

ecoCOMPACT

Gulvstillet unit med indbygget 100 ltr. varmtvandsbeholder. Opbygningen af ecoCOMPACT giver en høj brugsvandskomfort (meget varmt vand), er simpel at betjene og i flot design.

​ecoTEC pro

Med ecoTEC pro præsenterer Vaillant en ny væghængt kondenserende gaskedel i den velkendte høje kvalitet og det tidløse design.

ecoTEC exclusiv

Kondenserende kedelserie ecoTEC exclusiv – den idelle løsning til industri, større byggeri og renovering. Hvis der er behov for højere kedelydelser er, kan gaskedlerne også opbygges i kaskadeløsninger.

ecoVIT VKK 226/2 E, VKK 286/2 E, VKK 366/2 E og VKK 476/2E

Vaillants kondenserende ecoVIT er en termisk tung gaskedel (meget vandindhold) og er ideel til opvarmning af industrier, institutioner og bygninger med bl.a. luftvarme.

ecoCRAFT VKK 806 E, 1206 E, 1606 E, 2006 E, 2406 E og 2806 E

Vaillant største kondenserende gaskedel med høje ydelser til ejedomme, større industrier mm.

ecoCRAFT er modulopbygget, hvilket giver en stor/høj driftsikkerhed.

Bliv kontakt af Moderne VVS

​Har du spørgsmål, eller ønsker om et uforpligtende tilbud er du meget velkommen til at ringe på telefon: 4011 7896 eller udfylde formularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

Moderne VVS ApS

CVR: 28320639

KONTAKT OS

FIND VEJ

Mindegårdsvej 2
​4470 Svebølle

PARTNERE